Ιcon ON DEMAND

Η Icon Group προσφέρει υπηρεσίες συντήρησης-διαχείρισης κτιρίων καθώς και αντιμετώπισης-αποκατάστασης βλαβών σε όλο το φάσμα των τεχνικών κτιριακών εφαρμογών. Με πιστοποιημένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό μπορεί να εγγυηθεί την ποιότητα κάθε τεχνικής παρέμβασης στο κτίριο σας.

Έχοντας οδηγό την ικανοποίηση των πελατών μας και την πολυετή εμπειρία μας, έχουμε δημιουργήσει τις κατάλληλες υποδομές ώστε να είμαστε σε θέση να παρέχουμε Τεχνική Υποστήριξη Υψηλής Ποιότητας, Άμεσα και σε Ανταγωνιστικές Τιμές. Δείτε το φυλλάδιο μας πατώντας εδώ.

icon ON DEMAND

Είτε ζητάτε επίσκεψη Αδειούχου Τεχνικού για την αποκατάσταση βλάβης, είτε ολοκληρωμένη Τεχνική Υποστήριξη των Εγκαταστάσεών σας, η Icon Group έχει την λύση παρουσιάζοντας το πακέτο Υπηρεσιών Icon On Demand.

Χρησιμοποιήστε την ηλεκτρονική υπηρεσία Icon On Demand και κερδίστε έκπτωση 5% στις υπηρεσίες μας.Η ηλεκτρονική υπηρεσία παρέχει τη δυνατότητα να:

  • Προγραμματίσετε εντελώς Δωρεάν την επίσκεψη αυτοψίας Μηχανικού στις εγκαταστάσεις σας.
  • Προγραμματίσετε εντελώς Δωρεάν τον τεχνικό που σας ενδιαφέρει, για την συντήρηση της εγκατάστασής σας ή για οποιαδήποτε βλάβη.
  • Ενημερωθείτε για τα προνόμια της σύμβασης Τεχνικής Υποστήριξης Icon ON DEMAND, κατεβάζοντας το σχετικό έντυπο.Ζητήστε μας το σχετικό έντυπο πατώντας εδώ ή επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο.

Επιπλέον, με την υπηρεσία My Icon On Demand, σας παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης στον ηλεκτρονικό φάκελο έργου της εγκατάστασής σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Προγραμματίστε την επίσκεψη του τεχνικού εδώ και κερδίστε έκπτωση 5% !

Loading...